AirPort: Liittyminen piilotetulla SSID:llä (Wi-Fi-verkon nimi) varustettuun Wi-FI-verkkoon ei onnistu

Liittyminen kätkettyyn Wi-Fi-verkkoon ei välttämättä onnistu, vaikka salasana olisi oikein.

Kätketty Wi-Fi-verkko on tarkoituksella määritetty siten, että SSID (Wi-Fi-verkon nimi) ei näy käytettävissä olevia Wi-Fi-verkkoja etsittäessä. Näin ollen Wi-Fi-verkon nimi täytyy antaa manuaalisesti täsmälleen siinä muodossa kuin se annettiin Wi-Fi-reititintä määritettäessä.

Jos yhteyden muodostaminen kätkettyyn Wi-Fi-verkkoon ei onnistu, vaikka salasana on varmasti oikein, varmista että SSID ja salasanasuojaustyyppi ovat oikeat. Kätkettyjen Wi-Fi-verkkojen toimintatavasta johtuen tietokone ei tiedä, minkä tyyppistä suojausta salasana edellyttää.

Jos yhteys muodostetaan Wi-Fi-tukiasemaan, jolla on piilotettu SSID (Wi-Fi-verkon nimi) ja joka on määritetty käyttämään WEP (TSN) -todentamista, varmista, että WPA/WPA2 Personal on valittu Suojaus-valikosta.

Lisätietoja

Jos AirPort-tukiaseman tai muun valmistajan reitittimen avulla luodaan suljettu verkko, verkon nimeä ei näytetä langattomia verkkoja etsiville tietokoneille. Asiakaslaitteiden täytyy antaa verkon tarkka nimi liittyäkseen verkkoon, ja salasanaa saatetaan pyytää.

Lisätietoja WEP (TSN) -salauksesta on seuraavissa artikkeleissa:

• Mikä on TSN (Transitional Security Network)?

• AirPort Extreme (802.11n): WPA Personal -salasanaa pyydetään, kun yhteyttä muodostetaan WEP (TSN) -menetelmällä

• Salasanan vaihtaminen verkoissa, joissa on käytössä WEP (Wired Equivalent Privacy) -suojausalgoritmi