macOS:n yhteensopivuus Cisco QoS Fastlanen kanssa

Tässä artikkelissa kerrotaan, mitkä Mac-tietokoneet tukevat Ciscon uusimpia yrityskäyttöön tarkoitettuja Wi-Fi-optimointeja.

Mac-tietokoneet, joissa on macOS High Sierra tai uudempi, tukevat Cisco QoS Fastlanea.

Tietoja QoS Fastlanesta

Langattomien appien liikenne on yritysympäristöissä usein priorisoitava sen tyypin mukaan. Esimerkiksi appien reaaliaikaisten rajoitusten vuoksi voice-over-Wi-Fi-liikenteellä on oltava Safarin verkkoliikennettä suurempi prioriteetti.

Käytössä on eri standardeja, joiden perusteella verkkolaitteet voivat sopia, miten liikenteen eri tyypit on merkittävä, jotta ne priorisoidaan varmasti. QoS Fastlane yksinkertaistaa tätä sopimusprosessia merkittävästi niin, että verkon viive minimoidaan ja liikenne, jossa ajalla on merkitystä (esimerkiksi puhe tai video), toimitetaan ajallaan.

Jos haluat valita macOS:n apit, joiden liikenteen haluat QoS Fastlanen priorisoivan, sinun on määritettävä verkko määritysprofiilin avulla.

Lisätietoja

Cisco Wireless 8.3:n kanssa yhteensopivat Ciscon langattomat ohjaimet tukevat QoS Fastlanea. Ciscon 802.11n:n ja 802.11ac:n kanssa yhteensopivat tukiasemat tukevat QoS Fastlanea.

Lisätietoja QoS:stä ja QoS Fastlanesta:

Tiedot tuotteista, jotka eivät ole Applen valmistamia, sekä tiedot itsenäisistä verkkosivustoista, jotka eivät ole Applen hallinnoimia tai testaamia, eivät sisällä suosituksia. Apple ei vastaa muiden valmistajien verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, toimivuudesta tai käytöstä. Apple ei takaa muiden valmistajien verkkosivustojen tarkkuutta tai luotettavuutta. Saat lisätietoja ottamalla yhteyttä myyjään.