iMac Pron päivittäminen yhteensopivuuden parantamiseksi Boot Campin kanssa

Jos suoritat Boot Campin iMac Prossa, asenna Boot Campin iMac Pro -päivitys Windowsin Apple Software Updatella.

Boot Campin iMac Pro -päivitys parantaa iMac Pron yhteensopivuutta Applen hiirten, näppäimistöjen ja ohjauslevyjen kanssa, kun Windows 10:tä käytetään Boot Campilla.

Tämän lisäksi Boot Campin iMac Pro -päivitys korjaa seuraavat macOS High Sierra 10.13.6:ta käyttävien iMac Pro -tietokoneiden ongelmat:

• Windowsista Applen ilmaisinalueen kautta macOS:ään siirryttäessä ilmenee ongelmia.

• Applen ohjauspaneeli ei käynnisty Applen ilmaisinalueelta.

• Kirkkauden, äänenvoimakkuuden ja median toiston muokatut näppäimet eivät toimi.

• Ilmaisimia puuttuu Bluetooth-laitteiden välille laiteparia muodostettaessa.

Käynnistä iMac Pro Windowsissa ja asenna sitten Boot Campin iMac Pro -päivitys ja muut saatavilla olevat päivitykset Apple Software Updatella.

Tiedot tuotteista, jotka eivät ole Applen valmistamia, sekä tiedot itsenäisistä verkkosivustoista, jotka eivät ole Applen hallinnoimia tai testaamia, eivät sisällä suosituksia. Apple ei vastaa muiden valmistajien verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, toimivuudesta tai käytöstä. Apple ei takaa muiden valmistajien verkkosivustojen tarkkuutta tai luotettavuutta. Saat lisätietoja ottamalla yhteyttä myyjään.