Macit, joissa on Fusion Drive: BOOTCAMP-osion etsiminen Windows Installerista

Kun olet suorittanut Boot Camp -apurin, osioinut Fusion-aseman ja käynnistynyt Windows Installerin, et ehkä löydä BOOTCAMP-osiota käytettävissä olevien osioiden luettelosta, joihin Windows voidaan asentaa.

Löydät BOOTCAMP-osion käyttämällä oikealla olevaa vierityspalkkia ja vierittämällä alaspäin, kunnes BOOTCAMP-osio näkyy luettelossa. Valitse se ja klikkaa Seuraava, jotta pääset Windowsin asennusprosessin seuraavaan vaiheeseen.

Tiedot tuotteista, jotka eivät ole Applen valmistamia, sekä tiedot itsenäisistä verkkosivustoista, jotka eivät ole Applen hallinnoimia tai testaamia, eivät sisällä suosituksia. Apple ei vastaa muiden valmistajien verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, toimivuudesta tai käytöstä. Apple ei takaa muiden valmistajien verkkosivustojen tarkkuutta tai luotettavuutta. Saat lisätietoja ottamalla yhteyttä myyjään.