Mitä tehdä, jos iPhone ei avaa Apple Watchia iOS 14.7:ään päivittämisen jälkeen

Lue, mitä tehdä, jos Touch ID:llä varustettu iPhone lakkaa avaamasta Apple Watchin lukitusta automaattisesti.

Kun Avaa iPhonella -asetus on päällä, iPhonen lukituksen avaaminen avaa samalla myös Apple Watchin, jos se on ranteessasi. iOS 14.7:ssä oleva ongelma saattoi kuitenkin vaikuttaa Apple Watchin avaamiseen iPhoneilla, joissa on Touch ID.

Ongelma on korjattu iOS:n versiossa 14.7.1. Päivitä iPhone, niin saat uusimman ohjelmiston käyttöösi.