Henkilökohtaisen Apple ID:n lisääminen avustajaksi hallitulle iTunes U -kurssille

Voit käyttää henkilökohtaista Apple ID:täsi hallittujen iTunes U -kurssien luomiseen ja muokkaamiseen.

Ennen kuin aloitat

Jotta voit käyttää henkilökohtaista Apple ID:tä hallittujen iTunes U -kurssien luomiseen ja hallintaan,

• organisaatiollasi on oltava aktiivinen Apple School Manager -organisaatio

• organisaatiosi on luotava ohjaajille hallitut Apple ID:t ja huolehdittava niiden ylläpidosta

• organisaatiollasi on oltava ennestään julkinen iTunes U -sivusto.

Henkilökohtaisen Apple ID:n lisääminen avustajaksi

Ennen kuin voit lisätä henkilökohtaisen Apple ID:sihenkilökohtaisen Apple ID:si

1. Lähetä kopio jokaisesta iTunes U -kurssistasihallittuun Apple ID:hesi.

2. Kirjaudu Course Manageriin tai iTunes U:n iOS-versioon ja hyväksy kutsu hallitulla Apple ID:llä.

3. Ota yhteyttä AppleCareen julkisen iTunes U -sivustosi linkittämiseksi Apple School Manager -organisaatioosi.

4. Kutsu (lisää) Public Site Managerin ylläpitäjinä tai avustajina toimivien käyttäjien henkilökohtaiset Apple ID:t hallittujen iTunes U -kurssien avustajiksi.

Voit tämän jälkeen kutsua henkilökohtaisen Apple ID:sihenkilökohtaisen Apple ID:si