iMac (24-tuumainen, M1, 2021, neljä porttia) – kotelo

Ennen kuin aloitat

Irrottaminen

Kotelo sisältää seuraavat irrotettavat osat:

• äänikortti

• äänikortin ja virtapainikkeen kaapeli

• mikrofonin joustava kaapeli

• Wi-Fi- ja Bluetooth-antenni

• Wi-Fi-antenni.

Kotelo sisältää myös seuraavat ei-irrotettavat osat:

• keskimmäinen Wi-Fi-antenni

• näytön ripustimet

• mikrofoni

• virtapainike ja virtapainikkeen joustava kaapeli

• kaiuttimet

• kaiuttimien takaosat

1. Jos haluat irrottaa mikrofonin joustavan kaapelin, irrota ensin varovasti kaapelin ja kotelon välinen liimakiinnitys.

2. Paina mikrofonin joustavan kaapelin ZIF-liittimen PUSH-painiketta pitkään mustan tikun tylpällä päällä (1). Liu'uta sitten kaapelin pää ulos liittimestä (2).

Kokoaminen

1. Asenna mikrofonin joustava kaapeli takaisin liu’uttamalla kaapelin pää liittimeen.

2. Kiinnitä sitten kaapeli koteloon painamalla kaapelia.

• Tärkeää: Reititä mikrofonin joustava kaapeli äänikortin joustavan kaapelin alle.

Viimeistele kokoaminen asentamalla seuraavat osat takaisin paikoilleen: