Mac Studio (2022) – virtajohdon portti

Ennen kuin aloitat

Irrota seuraavat osat ennen aloittamista:

Työkalut

• Tähän toimenpiteeseen ei tarvita työkaluja.

Varoitus

Ethernet-kortti ja yhdistetty I/O-kortti pitävät virtajohdon portin paikallaan. Älä nosta tietokonetta pystyyn kyljelleen näiden osien irrottamisen jälkeen. Virtajohdon portti voi pudota ja vahingoittaa emolevyä.

Irrottaminen

1. Nosta virtajohdon portti ulos kotelosta.

Kokoaminen

1. Aseta virtajohdon portti koteloon.

2. Kiinnitä virtajohto kotelossa olevaan porttiin asentamalla yhdistetty I/O-kortti ja Ethernet-kortti takaisin paikalleen.

Viimeistele kokoaminen asentamalla seuraavat osat takaisin paikoilleen: