Apple Configurator 1.x: Käyttäjän asentamien appien säilyttäminen päivitettäessä määritetyn laitteen asetuksia

Lue, miten Apple Configurator 1.x:n avulla valvotulta laitteelta uloskirjautuneen käyttäjän asentamat apit voidaan säilyttää.

Aina kun yhdistät valvotun laitteen Apple Configurator 1.x:ään, kaikki käyttäjän kyseiselle laitteelle asentamat apit poistetaan oletuksena.

Apple Configurator 1.1:ssä tai sitä uudemmassa voit muuttaa tätä asetusta Apple Configurator -valikon asetuksista.