Jos näet tietosuojavaroituksen, kun olet asentanut macOS Serverin uudelleen

Jos olet asentanut macOS Serverin uudelleen ja näet tietosuojavaroituksen, kun käytät Profile Manageria, lue, mitä voit tehdä.

Jos palvelimesi käyttää Open Directorya ja poistat macOS Serverin ja asennat sen sitten uudelleen, saatat nähdä tietosuojavaroituksen, kun käytät Profile Manageria selaimen kautta. Profile Manager voi oletusarvoisesti käyttää OD Intermediate CA:n myöntämää varmennetta. Jos haluat vaihtaa toiseen varmenteeseen, valitse sivupalkista Varmenteet-paneeli ja sitten "Suojatut palvelut, jotka käyttävät" (Secure services using) -valikosta SSL-varmenne, jonka on myöntänyt luotettu varmenteiden myöntäjä.

Lue lisätietoja siitä, miten voit käyttää SSL-varmennetta macOS Serverissä.

Tiedot tuotteista, jotka eivät ole Applen valmistamia, sekä tiedot itsenäisistä verkkosivustoista, jotka eivät ole Applen hallinnoimia tai testaamia, eivät sisällä suosituksia. Apple ei vastaa muiden valmistajien verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, toimivuudesta tai käytöstä. Apple ei takaa muiden valmistajien verkkosivustojen tarkkuutta tai luotettavuutta. Saat lisätietoja ottamalla yhteyttä myyjään.