iOS 13:n ja macOS Catalinan VPN:ään liittyvät parannukset

iOS 13:sta alkaen IPsec tukee HMAC-SHA-256:ta IKEv1 VPN:llä.

Määritä palvelin lyhentämään SHA-256-hajautusarvon tulos 128 bittiin, jotta iOS 13- ja macOS Catalina-asiakkaat pystyvät varmasti muodostamaan yhteyden IKEv1- tai VPN-palvelimeen. Jos tulos lyhennetään pienempään bittimäärään, palvelin saattaa pudottaa VPN-asiakkaiden siirtämät tiedot.

Älä käytä lainausmerkkiä VPN-määritysprofiilin avainten arvoissa, jotta iOS 13- ja macOS Catalina -asiakkaat pystyvät varmasti käyttämään IKEv1:tä tai L2TP:tä. iOS 13.6:sta ja macOS 10.15.6:sta alkaen lainausmerkin käyttäminen näissä VPN-tyypeissä voi estää asiakasta muodostamasta yhteyttä.