Jos et pysty käyttämään MDM:n asentamia varmenteita iOS tai iPadOS 15:een päivittämisen jälkeen

Lue, mitä tehdä, jos mobiililaitteiden hallinnan (MDM) asentama varmenne puuttuu iOS 15:een päivittämisen jälkeen.

Jos laitteeseen asennetaan henkilövarmenne MDM-tietosisällön avulla, henkilövarmenne ei ehkä ole käytettävissä myöhemmin iOS 15:een päivittämisen jälkeen, jos MDM päivittää saman profiilin. Voit ratkaista ongelman päivittämällä iOS tai iPadOS 15.2:een ja asentamalla sitten profiilin uudelleen. Tämä ongelma ei enää ilmene laitteissa, joissa on iOS tai iPadOS 15.2 tai uudempi.