Safari ei pysty avaamaan sivua liian monen uudelleenohjauksen vuoksi

Näin saattaa tapahtua avattaessa sivua, joka on ohjattu toiselle sivulle, joka taas puolestaan on ohjattu avaamaan alkuperäinen sivu.

Jos verkkosivu ohjataan liian monta kertaa uudelleen, se on saatettu määrittää uudelleenohjaussilmukan aiheuttavalla tavalla. Tällöin sivun omistajan on korjattava ongelma.

Ongelma saattaa liittyä myös selaimen välimuistissa tai evästeissä oleviin vanhentuneisiin uudelleenohjaustietoihin. Voit selvittää asian seuraavasti:

1. Valitse Safarin valikkoriviltä Safari > Asetukset.

2. Klikkaa Yksityisyys-kuvaketta.

3. Klikkaa Hallitse verkkosivustojen dataa.

4. Käytä Haku-kenttää uudelleenohjaavan sivuston nimen selvittämiseen, valitse sivusto ja klikkaa Poista. Safari poistaa tämän jälkeen sivuston kaikki tallennetut tiedot, välimuisti ja evästeet mukaan lukien. Sinut voidaan kirjata sivustosta ulos, ja myös sivuston toimintatapa saattaa muuttua.

5. Klikkaa Valmis ja sulje Safarin asetukset.

Jos ongelma jatkuu, toista nämä toimet, mutta älä klikkaa Poista uudelleenohjaavan sivuston osalta, vaan Poista kaikki, jolloin kaikkien Safarilla avaamiesi sivustojen tallennetut tiedot poistetaan.