iPhone: Rikkoutunut lasi ja turvallisuus

Varoitus

iPhonen näytöt ja osa takakansista on valmistettu lasista. Lasi voi rikkoutua, jos iPhone putoaa kovalle pinnalle, siihen kohdistuu huomattava isku tai se puristuu, taipuu tai vääntyy. Älä yritä irrottaa lohkeilevia tai halkeilevia lasinsirpaleita ilman suojavälineitä.

Työkalut

• takasuojakansi

• viiltosuojatut käsineet

• näytön suojakansi

• lämmitetty näyttötasku

• suojalasit sivusuojilla

• imuri

Jos iPhonen lasi on rikki, suorita seuraavat toimenpiteet ennen korjauksen aloittamista:

1. Laita päähän sivusuojilla varustetut suojalasit ja käsiisi viiltosuojatut käsineet.

2. Poista lasinpalaset työtilasta ja iPhonesta imurilla.

3. Kiinnitä suojakansi rikkoutuneeseen lasiin estääksesi viiltohaavat tai lasin hajoamisen edelleen. Jokaisen suojakannen alla on irrotettava vuoraus. Vedä vuoraus hitaasti ulos suojakannen alta samalla, kun painat kantta koteloon.

4. Taita irrotettava vuoraus. Käytä irrotettavan vuorauksen kiiltävää puolta ja paina suojakansi tiukasti rikkoutuneen lasin päälle. Muista tasoittaa mahdolliset ilmakuplat.

5. Odota vähintään 12 minuuttia, jotta suojakannen ja lasin välinen sidos vahvistuu.

6. Jos takalasi on rikki, aseta iPhone lämmitettyyn näyttötaskuun.

Jos iPhonessa on jokin seuraavista vioista, keskeytä korjaus:

• iPhonessa ei ole lasia tai lasia ei ole riittävästi suojakannen kiinnittymisen varmistamiseksi.

• Suojakansi ei tartu iPhoneen.

• iPhone ei mahdu lämmitettävään näyttötaskuun.

Voit tarkistaa huoltovaihtoehdot osoitteesta support.apple.com/repair.