Lämmitetty näytön irrotustyökalu

Huomaa: Vuokratun lämmitettävän näytönirrotustyökalun pakkaus voi olla erilainen kuin kuvassa. Jos työkalun mukana toimitettiin USB-johto, aseta se sivuun. Sitä ei tarvita tähän käyttötarkoitukseen.

1. Ota työkalu pois laatikosta. Irrota vaahtomuovipehmusteet.

•  Vaara: Älä nosta työkalua nupista.

2. Leikkaa ja irrota nippuside kahvasta.

3. Nosta imukuppia kääntämällä työkalun ylänuppia vastapäivään. Irrota vaahtomuovipehmusteet.

4. Käännä hätäpysäytysnuppia myötäpäivään, kunnes se napsahtaa ja työntyy ulos pysäytyssuojasta.

5. Liitä virtajohto työkaluun. Työkalu ei käynnisty, ennen kuin napsautat takana olevaa kytkintä.