Serviceinformationscenter for Nike+ iPod

Læs mere om servicemuligheder, garanti og priser for Nike+ iPod.

Hvordan får jeg løst problemer med min Nike+ iPod-modtager eller -sensor?

Du kan få support og service til din Nike+ iPod-modtager eller -sensor på mange måder fra Apple.  Vælg det, der passer dig bedst. Vores supportartikler indeholder måske svaret på dit spørgsmål.

Sådan får du hjælp til din Nike+ iPod

Kontakt os

Kontakt os for at få gode råd fra en Apple-supportmedarbejder. Vi hjælper dig med at løse dit problem. Før du kontakter os, skal du have serienummeret til din Nike+ iPod-modtager, dit Apple-id og din adgangskode ved hånden.

Sådan finder du dit produkts serienummer
Opret en supportanmodning

Indsend den

Kontakt os, så sender vi dig en kasse til din Nike+ iPod. Hvis du sender dit produkt til os, reparerer eller erstatter vi det hurtigst muligt.

Læs om, hvordan du tager en sikkerhedskopi af dine træningsdata
Opret en serviceanmodning

Indlever den

Du kan få personlig hjælp ved at kontakte en Apple-autoriseret serviceudbyder.

Find en Apple-autoriseret serviceudbyder
Læs om, hvordan du tager en sikkerhedskopi af dine træningsdata

Hvor meget koster det?

Der opkræves ikke et gebyr, hvis problemet er dækket af garantien eller forbrugerbeskyttelsesloven. Hvis dit problem ikke er dækket, skal du måske betale for at få den erstattet.

Tjek din garantidækning

Hvor lang tid går der?

Reparationsmåde

Omtrentlig tid

Indsend den

Cirka en uge

Indlever hos en Apple-autoriseret serviceudbyder

Spørg din servicerepræsentant

Dækning i henhold til Apples begrænsede garanti

Vores begrænsede garanti dækker defekter på dit Nike+ iPod-produkt og tilbehør med Apple-logoet i op til ét år fra købsdatoen. Apples begrænsede garanti er i tillæg til de rettigheder, der gives i henhold til forbrugerlovgivningen.

Vores garanti dækker ikke skader, der er opstået på grund af uheld eller uautoriserede ændringer. Du kan tjekke din garantistatus online for din Nike+ iPod-modtager og opdatere oplysningerne på dit købsbevis, hvis der er fejl i vores oplysninger. Vi skal måske se din kvittering for at kontrollere sensorens garantistatus.

Læs Apples begrænsede garanti
Tjek din garantistatus

Service uden for garantien

Reparationer er ikke dækket af garantien, hvis følgende er tilfældet:

• Din Nike+ iPod-modtager eller -sensor er mere end ét år gammel
  • Der er et problem med dit produkt, som ikke er dækket af garantien. Dette kan f.eks. være en skade som følge af uheld eller en skade, der er opstået på grund af uautoriserede ændringer.

Hvis dit Nike+ iPod-produkt ikke er dækket af Apples begrænsede garanti, kan vi måske reparere eller erstatte det for et gebyr for service uden for garantien.  Du har måske yderligere rettigheder i henhold til forbrugerlovgivningen.

Læs Apples begrænsede garanti
Læs Apples vilkår og betingelser for reparation

Gør din Nike+ iPod klar til service

• Slut din iPod til din computer, og start iTunes. Du bliver bedt om at sende dine træningsdata til nikeplus.com.
  • Overfør dine træningsdata, så du kan hente dem, når produktet har været til service.

Læs om, hvordan du sikkerhedskopierer dine træningsdata med iTunes
Se supportwebstedet for Nike+
Læs Apples anonymitetspolitik

Efter service

Når du får dit Nike+ iPod-produkt tilbage fra service, skal du slutte din iPod til din computer igen. Brug iTunes til at hente dine træningsdata fra nikeplus.com.

Vi giver garanti på vores service i 90 dage eller i den resterende periode af Apples garantidækning, alt efter hvilken periode der er længst. Du har måske yderligere rettigheder i henhold til forbrugerlovgivningen. Denne dækning tilbyder vi, hver gang du modtager service fra os eller fra en Apple-autoriseret serviceudbyder.

Sådan gendanner du dine træningsdata på din iPod