iPod-reparation og -service

Hvordan kan jeg få service til min iPod?

Planlæg et besøg

Lav en aftale hos en Apple-autoriseret serviceudbyder

Indsend enheden til reparation

Arranger forsendelse af produktet direkte til Apple

Kontakt Apple-support

Kontakt os

Tal med en Apple-supportrådgiver

Udvalgte services

Batteriservice

Vi kan udskifte dit iPod-batteri mod et servicegebyr. Vores garanti dækker ikke batterier, der er slidt ved normal brug.

Dit produkt er berettiget til en udskiftning af batteriet uden yderligere omkostninger, hvis du har AppleCare+, og batteriet i dit produkt kun kan oplades til 80 % af dets oprindelige kapacitet eller derunder.

Reparation af skærm

Reparation af skærm

Vi udskifter revnede skærme mod betaling. Skader som følge af uheld er ikke dækket af Apples garanti.

Skærmreparationer er berettiget til dækning for skade som følge af uheld fra håndtering med din AppleCare+ plan.

Hvor meget koster det?

Brug værktøjet "Få et overslag" til at gennemgå eventuelle omkostninger, hvis du får service direkte fra Apple. Hvis du bruger en anden serviceudbyder, kan de fastsætte deres egne gebyrer, så bed dem om et overslag. For service dækket af AppleCare+ vil dit gebyr pr. hændelse være det samme, uanset hvilken serviceudbyder du vælger. Vi undersøger dit produkt, når vi modtager det. Hvis vi finder andre skader, skal du muligvis betale et ekstra gebyr.

Hardwareservice er muligvis ikke længere tilgængelig for nogle ældre produkter.

Se udgåede og ældre produkter

Alle gebyrer er i danske kroner (DKK) og inkluderer moms. Der tilføjes et forsendelsesgebyr, hvis vi skal sende din iPod.

AppleCare+

Har du AppleCare+?

AppleCare+ tilbydes i dit land eller område for dette produkt. AppleCare+ inkluderer dækning af batteriservice, hvilket betyder, at dit batteri kan blive udskiftet uden omkostninger, hvis vi tester dit produkt, og batteriet i dit produkt kun kan oplades til 80 % af dets oprindelige kapacitet eller derunder.

AppleCare+ yder også dækning for skade som følge af uheld fra håndtering, og hver hændelse er underlagt en selvrisiko.

Læs mere om AppleCare+ i Danmark

Garanti

Apples begrænsede garanti dækker din iPod og dit tilbehør med Apple-logoet, der medfølger i kassen med dit produkt, mod produktionsfejl i ét år fra den dato, du oprindeligt købte det. Tilbehør med Apple-logoet, der er købt separat, er dækket under Apples begrænsede garanti for tilbehør. Dette omfatter adaptere, ekstra kabler, trådløse opladere eller etuier.

Vores garanti er i tillæg til de rettigheder, der gives i henhold til forbrugerlovgivningen.

Afhængigt af problemet kan du også have dækning med AppleCare+. Vilkår og betingelser er gældende, inklusive gebyrer. Tilgængeligheden af funktioner og muligheder kan variere afhængigt af land eller område.

Hvis problemet ikke er dækket, skal du betale et gebyr. Hvis problemet med din iPod ikke er berettiget til service, skal du muligvis betale hele erstatningsværdien.

Garanti

Vi yder garanti på vores service, herunder erstatningsdele, i 90 dage eller i den resterende periode af Apples garanti eller AppleCare-aftalen, alt efter hvilken periode der er længst. Dette er i tillæg til dine rettigheder i henhold til forbrugerlovgivningen.

Erstatningsudstyr, som Apple leverer som en del af reparations- eller erstatningsservicen, kan indeholde nye eller tidligere brugte originale Apple-dele, der er blevet testet og opfylder Apples funktionskrav.