Du skal aktivere JavaScript i browseren for at sende disse oplysninger.
Hvis du ændrer denne indstilling, indlæses siden igen
iPhone 6 Plus

Program til udskiftning af iSight-kamera til iPhone 6 Plus

Apple har fundet ud af, at i en lille procentdel af iPhone 6 Plus-enheder har iSight-kameraet en komponent, der måske ikke virker, hvilket medfører, at dine fotos bliver slørede. De berørte enheder omfatter et begrænset antal serienumre, og de blev primært solgt mellem september 2014 og januar 2015.

Hvis din iPhone 6 Plus laver slørede fotos og falder ind under de berørte serienumre, udskifter Apple dit iSight-kamera på enheden gratis.

iSight-kameraet findes bag på din iPhone 6 Plus:

iSight-kamera til iPhone 6 Plus

Berettigelse

Hvis din iPhone 6 Plus fungerer og udviser nedenstående symptomer, skal du bruge nedenstående serienummerkontrol for at se, om den er berettiget til dette program. Dette program gælder kun for iPhone 6 Plus.

Valid Input Invalid Input

Det indtastede serienummer er omfattet af dette program. Vælg en af nedenstående servicemuligheder.

Det serienummer, du har indtastet, er ikke berettiget under dette program, af en af følgende grunde:
- Den er ikke i blandt de berørte serienumre.
- Ifølge vores optegnelser er dit iSight-kamera allerede udskiftet.
- Ifølge vores optegnelser er den ikke længere berettiget til en gratis udskiftning i henhold til dette program. Hvis du har spørgsmål, bedes du kontakte Apple.

Vi beklager, men der opstod et problem under behandlingen af din forespørgsel. Prøv igen om et par minutter.

Indtast dit serienummer.

Dette er ikke et gyldigt serienummer til et Apple-produkt. Indtast nummeret igen. Hvis du stadig har problemer, kan du kontakte os.

Vi beklager, men der opstod et problem under behandlingen af din forespørgsel. Prøv igen om et par minutter.

Det er let at finde serienummeret på din iPhone. Se hvordan.

Udskiftningsproces

Find en Apple-autoriseret serviceudbyder, der deltager i programmet, for at få udskiftet dit iSight-kamera. Din iPhone undersøges forud for udskiftningen for at sikre, at den er berettiget til dette program, og at den ellers fungerer korrekt.

Som forberedelse af din iPhone 6 Plus til udskiftningsprocessen skal du sikkerhedskopiere dine data til iTunes eller iCloud.

Bemærk: Hvis din iPhone 6 Plus har skader, f.eks. en revnet skærm, som påvirker udskiftningen af kameraet, skal dette problem løses, før der udføres service. I visse tilfælde kan der være omkostninger forbundet med reparationen.

Yderligere oplysninger

Apple begrænser i visse tilfælde reparationen til det oprindelige købsland eller -område. Hvis iPhone 6 Plus-enheden er købt i et EØS-medlemsland, er service også tilgængelig i andre EØS-medlemslande.

Dette verdensomspændende Apple-program forlænger ikke den almindelige garantidækning af iPhone 6 Plus.

Programmet dækker berørte iSight-kameraer til iPhone 6 Plus i fire år, efter at enheden første gang blev solgt i detailhandlen.

Oplysningerne gælder pr. 06-09-2017