Mød iPhone X

På iPhone X er dit ansigt din adgangskode, dine fotos vil stråle, og du kan få adgang til det hele med et enkelt skub.

Dit ansigt er din adgangskode

Med Face ID kan du låse din iPhone X op på en sikker måde, godkende køb, logge på apps og meget mere – bare ved at kigge på den.

Skub for at komme omkring

Brug bevægelser på din iPhone X til at navigere hurtigt, multitaske, justere indstillinger og få adgang til alle de funktioner, du bruger mest.

Slip kreativitet fri

Med iPhone X kan du skabe perfekte billeder med Portrætlys, fortælle en historie med animerede effekter og endda blive en talende enhjørning.

Vent, der er mere