Hvis du ikke kan downloade eller opdatere programmer på din Mac

Prøv dette, hvis du har problemer med at opdatere eller downloade apps fra App Store på din Mac.

Er App Store tilgængelig?

Tjek Apples side med Systemstatus for at se, om App Store er midlertidigt utilgængelig i dit land eller område.

Besøg Apple-siden Systemstatus

Sådan ændrer du din betalingsmetode

Du har muligvis en ubetalt ordre. Du kan løse problemet ved at ændre betalingsmetode. Hvis du ikke kan ændre betalingsmetode, kan du indløse et gavekort og bruge saldoen til at betale for eventuelle ubetalte ordrer.

Læs om, hvordan du betaler en ubetalt ordre

Genstart din Mac

Genstart din Mac. Kontroller derefter, om du kan hente eller opdatere programmer.

Start din Mac igen

Kontakt Apple

Hvis du stadig ikke kan hente eller opdatere programmer på din Mac, skal du kontakte Apple-support.