Indstilling og brug af Apple Pro Display XDR

Læs mere om Pro Display XDR og om, hvordan du indstiller og bruger den med din Mac.

Pro Display XDR er den første 32" Retina 6K-skærm med en opløsning på 6016 x 3384, lysstyrke på op til 1600 nits, kontrastforhold på 1.000.000 til 1 med et bredt P3-farveområde og en superbred visningsvinkel.

Med integration med macOS kan du styre lysstyrken, og du kan bruge de mange indbyggede referencetilstande til at indstille farveområde og andre skærmindstillinger. Du kan rotere Pro Display XDR 90 grader, hvorefter macOS automatisk justerer vinduets og skærmens retning.

Indstil din Pro Display XDR

Læs mere om at vælge en placering til din skærm, slutte skærmen til Pro Stand eller VESA-monteringssættet og slutte den til din Mac.

Vælg en placering til din skærm

Pro Display XDR bruger en ny True Tone-teknologi med to sensorer til omgivende lys for at overvåge lyset omkring din skærm. For at få den bedste oplevelse med Pro Display XDR skal du placere den et sted, hvor der ikke er en lampe eller en anden lyskilde lige foran eller bagved den. Eller du kan slå True Tone fra i Systemindstillinger > Skærme.

Hvis der er en lyskilde foran eller bagved din skærm, og den virker lysere end forventet, kan du læse mere om, hvad du skal gøre, her.

Fastgør Pro Stand eller VESA-monteringssættet

Pro Stand kan nemt fastgøres til Pro Display XDR ved hjælp af et magnetisk forbindelsesstik, der klikkes på plads. Læs mere om, hvordan du fastgør Pro Display XDR til Pro Stand.

Hvis du allerede har et VESA-vægbeslag, skal du fastgøre VESA-monteringssættet, så du kan bruge Pro Display XDR med din nuværende opsætning. Når du bruger VESA-monteringssættet med Pro Display XDR, skal du opsætte din skærm, så skærmen vender ligefrem, ikke parallelt med jorden. Den må aldrig placeres, så den vender helt op eller helt ned, som f.eks. fra loftet. Læs mere om, hvordan du fastgør VESA-monteringssættet.

Tilslut din skærm

Slut det medfølgende Thunderbolt 3 Pro-kabel (2 m) til Thunderbolt 3-porten på din skærm og en Thunderbolt 3-port direkte på din Mac, ikke serieforbundet via en anden Thunderbolt 3-enhed eller -hub.

Pro Display XDR har ikke nogen knapper og tænder automatisk, når du slutter den til strøm og til din Mac.

Brug referencetilstande

Pro Display XDR er fabrikskalibreret til professionelle arbejdsgange og omfatter mange referencetilstande, der passer til forskellige produktionsmiljøer. Læs mere om at vælge referencetilstande og indstille dine foretrukne.

Systemkrav og kompatible Mac-modeller

Pro Display XDR kræver en Mac med en Thunderbolt 3-port og macOS Catalina 10.15.2 eller en nyere version.

Kompatible Mac-modeller

Pro Display XDR understøtter en opløsning på 6016 x 3384 med 10bpc på disse Mac-modeller:

Opdateringsfrekvenser

Du kan skifte mellem disse opdateringsfrekvenser på din skærm:

• 47,95 Hz
  • 48,00 Hz
  • 50,00 Hz
  • 59,94 Hz
  • 60,00 Hz

Læs mere om at ændre opdateringsfrekvensen på din Pro Display XDR.

Rensning af Pro Display XDR

Pro Display XDR leveres med en pudseklud til at rense skærmen. Læs mere om at rense Pro Display XDR.

Hvis din skærm virker lysere end forventet

Hvis du placerer Pro Display XDR et sted, hvor der er en lyskilde lige foran eller bagved skærmen, og din skærm virker lysere end forventet, skal du slå de automatiske indstillinger for lysstyrke og farve fra:

1. Vælg Apple-menuen  > Systemindstillinger, og klik derefter på Skærme. Hvis du har flere skærme tilsluttet, skal du vælge din Pro Display XDR under indstillingerne Skærme.
  2. Slå True Tone fra.
  3. Slå "Juster lysstyrke automatisk" fra.
  4. Træk lysstyrkemærket til det ønskede niveau.

Læs mere

Hvis din skærm ikke registreres eller ikke kan bruge de højeste opløsninger eller opdateringshastigheder, kan du læse mere om, hvad du skal gøre, hvis din skærm har mørk skærm (ingen video) eller lav opløsning.