Nyheder i GarageBand til iOS

Læs mere om de seneste opdateringer i GarageBand til iOS 2.3.

Intet alternativ leveret til billede

Sound Library

Brug det nye Sound Library til at downloade flere gratis instrumenter, sløjfer og lydpakker.

Læs mere

Intet alternativ leveret til billede

Beat Sequencer

Lav grooves, der er inspireret af klassiske elektroniske trommemaskiner, med Beat Sequencer.

Læs mere

Intet alternativ leveret til billede

Support til iOS 11

Support til udvidet delings- og lagringsmuligheder med appen Arkiver i iOS 11.

Læs mere

Og meget mere

• Opdateret til Super Retina-skærm på iPhone X

• Tre ekstra trommemaskiner, der spiller slagtøj i stilen Pop, Songwriter og Latin*

• Afspil og optag ved hjælp af traditionelle instrumenter fra det kinesiske fastland og Japan, inklusive Guzheng-, Koto- og Taiko-trommer*

• Giver mulighed for større Audio Unit-udvidelser til kompatible instrumenter og effekter fra tredjepart

• Optagelse, mixing og eksport af en sang kan udføres med en 24-bit lydopløsning

• Omfatter iMessage-klistermærkepakker med symboler for GarageBand-instrumenter

* Kræver gratis download fra Sound Library i GarageBand