Sådan nulstiller du din iPhone, iPad eller iPod touch til fabriksindstillinger

Læs om, hvordan du sletter oplysningerne på din iPhone, iPad eller iPod touch på en sikker måde og gendanner enheden til fabriksindstillingerne.

Hvis du også har brug for på sikker vis at slette oplysningerne på dit Apple Watch, kan du bruge denne vejledning til at ophæve pardannelsen mellem dine enheder.

Sikkerhedskopier din enhed

Sørg for at sikkerhedskopiere din enhed, så du kan gendanne dine data senere.

Tryk på Indstillinger > Generelt > Overfør eller nulstil [enhed]

Tryk på Slet alt indhold og alle indstillinger.

Tryk på Slet alt indhold og alle indstillinger

Indtast din kode eller adgangskoden til dit Apple-id, hvis du bliver bedt om det

Har du glemt koden til din enhed eller din Apple-id-adgangskode?

Bekræft, at du vil slette enheden

Hvis du har et eSIM, kan du vælge at slette dit eSIM Hvis du sletter dit eSIM, skal du kontakte dit mobilselskab for at få genaktiveret dit mobilabonnement.

Bekræft, at du vil slette enheden

Vent, mens dataene slettes på enheden

Det kan tage nogle minutter at slette dine data fuldstændigt.

Hvis du ikke kan slette oplysningerne på din iPhone, iPad eller iPod touch

Hvis du stadig har brug for hjælp, skal du kontakte Apple-support.