Opret forbindelse til et Wi-Fi-netværk på din iPhone, iPad eller iPod touch

Læs mere om, hvordan du opretter forbindelse til et Wi-Fi-netværk på en enhed – både åbne, sikre og offentlige netværk og netværk, du tidligere har oprettet forbindelse til.

Sådan opretter du forbindelse til et Wi-Fi-netværk

1. Gå til hjemmeskærmen, og vælg Indstillinger > Wi-Fi.

2. Slå Wi-Fi til. Enheden søger automatisk efter tilgængelige Wi-Fi-netværk.

ios15-iphone12-pro-indstillinger-wi-fi-beskær
  3. Tryk på navnet på det Wi-Fi-netværk, der skal oprettes forbindelse til. Inden du kan bruge netværket, bliver du muligvis bedt om at indtaste adgangskoden til netværket eller at acceptere vilkår og betingelser.

Når du opretter forbindelse til netværket, vil du se et blåt fluebenBilledtekst mangler ud for netværket og symbolet for Wi-Fi-forbindelseBilledtekst mangler i det øverste hjørne af din skærm. Hvis du ikke kender adgangskoden til Wi-Fi-netværket, skal du kontakte netværksadministratoren.