Sådan finder du serienummeret på din AirPort Extreme, AirPort Express eller AirPort Time Capsule

Læs mere om, hvordan du finder serienummeret på din AirPort-enhed.

Du kan bruge en af disse metoder til at finde din AirPort-enheds serienummer.

Brug AirPort-værktøj

Sådan kan du bruge AirPort-værktøjet til at finde serienummeret på din AirPort-base.

AirPort-værktøj 6

1. Åbn AirPort-værktøj. Du kan finde det i mappen Hjælpeprogrammer eller ved at søge efter den med Spotlight.

2. Vælg din base i vinduet AirPort-værktøj.

3. Hvis du bliver bedt om en adgangskode, skal du indtaste basens adgangskode og klikke på OK.

Enhedens serienummer vises i det ekstra vindue.

AirPort-værktøj 5

1. Åbn AirPort-værktøj. Du kan finde det i mappen Hjælpeprogrammer eller ved at søge efter den med Spotlight.

2. Vælg dit AirPort-produkt.

3. Klik på Manuel indstilling.

4. Klik på AirPort på værktøjslinjen.

5. Klik på fanen Resume.

Enhedens serienummer vises på fanen Resume.

På selve enheden

Afhængigt af modellen er serienummeret placeret på bunden eller siden af enheden. Se nedenstående billeder.

Time Capsule og AirPort Extreme-baser (802.11ac)

Du finder serienummeret på enhedens underside:

Time Capsule og AirPort Extreme-baser (802.11ac)

Time Capsule og AirPort Extreme-baser (802.11n)

Du finder serienummeret på en grå stribe på enhedens bund:

Serienummer på AirPort-base

AirPort Express 802.11n (2. generation)

Du finder serienummeret på enhedens underside:

AirPort Express 802.11n (2. generation)

AirPort Express 802.11n (1. generation)

Serienummeret sidder på siden af enheden ved siden af strømstikket:

AirPort Express 802.11n (1. generation)

AirPort Extreme-base (ældre end 802.11n)

Du finder serienummeret på en mærkat på enhedens underside:

Underside af en AirPort Extreme-base

På den originale emballage

Hvis du stadig har den oprindelige emballage til produktet, finder du serienummeret på stregkodemærkaten, der sidder på emballagen.

Se den originale kvittering (eller faktura)

Nogle forhandlere angiver AirPort-serienummeret på kvitteringen eller fakturaen.

Læs mere

Læs mere om, hvordan du finder serienummeret på dine øvrige Apple-hardwareprodukter.