Problemer med installering eller opdatering af iTunes til Windows

Hvis du ikke kan installere iTunes på din Windows-pc, eller hvis du får vist "fejl 2" eller "Support til Apple-program blev ikke fundet", efter du har installeret softwaren, skal du følge trinnene nedenfor.

Sørg for, at du er logget ind på computeren som administrator

Hvis du ikke ved, om du har en administratorkonto, kan du se i artiklen, hvordan du logger ind som administrator.

Du kan også bruge Hjælp-funktionen på computeren, kontakte it-afdelingen eller gå ind på https://support.microsoft.com/da-dk for at få mere hjælp.

Hent de nyeste Microsoft Windows-opdateringer

De nyeste opdateringer fås på webstedet Windows Update.

Hvis du ikke kan installere opdateringerne, kan du bruge Hjælp-funktionen på computeren, kontakte it-afdelingen eller gå ind på http://support.microsoft.com/?ln=da for at få mere hjælp.

Download den seneste understøttede version af iTunes fra Microsoft Store

Gå til Microsoft Store for at downloade den nyeste version af iTunes til Windows 10

Når du har downloadet iTunes, kan du søge efter opdateringer til iTunes i Microsoft Store.

Hvis du ikke kan downloade eller opdatere iTunes i Microsoft Store, skal du kontakte Microsoft for at få hjælp.

Deaktiver konfliktskabende software

Nogle baggrundsprocesser kan forårsage problemer, der forhindrer installation af apps som iTunes.

Hvis du har installeret sikkerhedssoftware og har problemer med at installere iTunes til Windows, skal du muligvis deaktivere eller afinstallere din sikkerhedssoftware for at løse problemerne.

Genstart computeren

Når du har genstartet den, skal du prøve at installere iTunes igen.

Få mere hjælp

Hvis trinnene i denne artikel ikke løser dit problem, kan du muligvis finde en løsning ved at søge på Microsofts supportwebsted.