VoiceOver-kombitast

VoiceOver-kombitasten er en tast eller et sæt taster, som du trykker på sammen med en eller flere andre taster for at skrive VoiceOver-kommandoer. Du kan indstille VoiceOver-kombitasten til at være tasten Skiftelås eller tasterne ctrl og Alternativ trykket ned på samme tid.

VoiceOver-kommandoer repræsenteres som VO-tast, hvor VO repræsenterer den VoiceOver-kombitast, der er anført i kategorien Generelt i Hjælpeprogrammet VoiceOver. VoiceOver-kommandoen VO-Skift-M betyder f.eks., at du skal trykke på VoiceOver-kombitasten samtidig med tasterne Skift og M. Afhængigt af den VoiceOver-kombitast, du bruger, skal du trykke på Skiftelås-Skift-M eller ctrl-Alternativ-Skift-M.

Når VoiceOver-kombitasten er låst, behøver du ikke at trykke på den, hvilket gør det lettere at skrive VoiceOver-kommandoer. Hvis du f.eks. vil bruge VO-Skift-M, skal du bare trykke samtidig på tasterne Skift og M. Du låser VoiceOver-kombitasten ved at trykke på VO-; (tryk på den igen for at låse kombitasten op).

Hvis du vil kunne bruge Skiftelås til at skrive store bogstaver, når Skiftelås er indstillet til VoiceOver-kombitast, skal du hurtigt trykke to gange på Skiftelås.