Siri Remote (3. generation)

Lær mere om Siri Remote

Siri Remote (3. generation) USB-C giver dig uovertruffen kontrol med et touch-aktiveret klikfelt og en ny opladningsport.

Læs om nye måder at navigere i Apple TV på

Apple TV med hjemmeskærmen

Ny Apple TV-bruger?

Læs, hvordan du indstiller dit Apple TV for at få den ultimative biografoplevelse.

Indstil Apple TV

Eksempel på SharePlay vist på iPhone og Apple TV.

Se sammen vha. SharePlay

Brug SharePlay og synkroniseringsmulighederne til at se film og udsendelser eller træne sammen med andre, der bruger FaceTime på en iPhone, iPad eller iPod touch.

Læs mere om SharePlay på Apple TV

Et Apple TV, der viser Apple TV-appen

Se andre nyheder

Du kan opdatere tvOS på alle Apple TV HD- og Apple TV 4K-modeller.

Se flere oplysninger om de nyeste funktioner i tvOS 16

Du kan udforske Brugerhåndbog til Apple TV ved at klikke på indholdsfortegnelsen øverst på siden eller skrive et ord eller udtryk i søgefeltet. Du kan også hente brugerhåndbogen fra Apple Books (hvis den er tilgængelig).

Nogle funktioner og noget indhold er ikke tilgængeligt i alle lande eller områder.
Nyttig?
Maks. antal tegn: 250
Maks. antal tegn er 250.
Tak for din feedback.