En Apple-TV-enhed

Ny Apple TV-bruger?

Læs, hvordan du indstiller dit Apple TV for at få den ultimative biografoplevelse.

Indstil Apple TV

En Apple-TV-enhed

Alt dit tv i en enkelt app

Apple TV-appen indeholder alt det, du gerne vil se, og er det eneste sted, hvor du kan finde originale film og TV-udsendelser fra Apple TV+. Du vil opdage alt det bedste tv, tilpasset og udvalgt netop til dig og samlet på et enkelt sted. Det er ganske enkelt – den nye Apple TV-app er den ultimative metode til at se tv.

Lær Apple TV-appen at kende

En Apple-TV-enhed

Se de andre nyheder

tvOS 13 introducerer spændende nye funktioner i Apple TV, herunder forhåndsvisninger af videoer i fuld skærm, Apple Arcade, som er en ny spiltjeneste med banebrydende, originale spil, understøttelse af flere brugere til hele familien og meget mere.

Se de nyeste funktioner i tvOS 13

Du kan gennemse Brugerhåndbog til Apple TV ved at klikke på indholdsfortegnelsen øverst på siden.

Nogle funktioner og noget indhold er ikke tilgængeligt i alle lande eller områder. Rocketman © 2019 Paramount Pictures Corporation. Alle rettigheder forbeholdes.
Nyttig?
Maks. antal tegn: 250
Maks. antal tegn er 250.
Tak for din feedback.