Find og slet arkiver

Brug indholdsoversigten i vinduet Lagringsplads til at sortere emner efter kategori, se, hvor meget plads der er brugt, og hurtigt finde dokumenter, programmer, bøger, film, sikkerhedskopier og andre arkiver. Slet derefter det, du ikke længere har brug for.

Klik på knappen Slet for at slette et arkiv permanent.

Bemærk: De kategorier, du ser, afhænger af programmerne og arkiverne på din Mac.

1. Klik på Apple > Om denne Mac, klik på Lagringsplads øverst i vinduet, og klik derefter på Administrer.

2. Klik på en kategori i indholdsoversigten:

• Programmer, iTunes og iBooks: I disse kategorier vises de enkelte arkiver. Du sletter et emne ved at bevæge markøren hen på arkivnavnet og klikke på knappen Slet .

Bemærk: Hvis du sletter et emne, du har fået fra iTunes Store, App Store eller iBooks Store vha. dit Apple-id, findes emnet stadig i iCloud, og du kan hente det igen.

• Dokumenter: Se alle dokumenterne på Mac. Du kan hurtigt få vist store arkiver eller overførsler ved at klikke på den tilhørende knap og sortere arkiver ved at klikke på Navn, Type, Sidst åbnet eller Størrelse øverst i vinduet. Du kan også se indholdet i og lagringspladsen til forskellige mapper i arkivsystemet ved at klikke på Arkivbrowser.

Du sletter et arkiv ved at bevæge markøren hen over arkivet og klikke på knappen . Klik på forstørrelsesglasset , hvis du vil se arkivet i Finder.

Tip: Du kan gå direkte til mappen ved at klikke på Gennemgå arkiver i vinduet Lagringsplads.

• iCloud Drive og Mail: Disse kategorier giver generelle anbefalinger til optimering af lagringspladsen. Klik på knappen for at acceptere anbefalingen.

• iOS-arkiver: Se en liste med de enkelte iOS-sikkerhedskopier og firmwarearkiver. Du sletter et emne ved at bevæge markøren hen på arkivet og klikke på knappen Slet .

• Papirkurv: Klik på Tøm papirkurv for at slette alle emnerne i Papirkurv, eller bevæg markøren hen på arkivet, og klik på knappen Slet for at slette et arkiv.