Hvad er en genvej?

Med en genvej kan du hurtigt få udført en eller flere opgaver ved hjælp af dine apps. Du kan oprette dine egne genveje med flere trin i appen Genveje. Du kan f.eks. oprette en genvej med navnet “Kajaktid”, der henter en havprognose, beregner din forventede ankomsttid til stranden og afspiller din spilleliste til kajakture.

Læs om, hvordan genveje fungerer

Hvad er en handling?

En handling er en byggesten til en genvej og udgør et enkelt trin i en opgave. Du kan blande og kombinere handlinger for at oprette genveje, der behandler apps og indhold på din iOS- eller iPadOS-enhed og indhold og tjenester på internettet. Hver genvej består af en eller flere handlinger.

Opret en speciel genvej

Hvad er automatisering?

En automatisering er en type genvej, der udløses af en begivenhed i stedet for manuelt. Du kan bruge appen Genveje til at indstille en personlig automatisering eller en hjem-automatisering og derefter få den automatiserede genvej udløst af din ankomst, din afgang, en indstilling på din iPhone, en tid på døgnet m.m.

Opret en ny personlig automatisering

Hvor finder jeg genveje?

Galleri er en samling udvalgte kreative og praktiske genveje. Du kan udforske Galleri for at se de mulige genveje og den måde, de er opbygget på. Når du finder en genvej i Galleri, du synes om, kan du føje den til din Mine genveje-samling med et tryk og tilpasse den efter behov.

Udforsk Galleri

Du kan gennemse Brugerhåndbog til Genveje ved at klikke på Indholdsfortegnelse øverst på siden.

Det er ikke alle apps og tjenester eller alt indhold, der vises i brugerhåndbogen, som kan benyttes i alle lande eller områder.
Nyttig?
Maks. antal tegn: 250
Maks. antal tegn er 250.
Tak for din feedback.