En M1-chip, som driver de nye Mac-computere med Apple Silicon.

Hardwaresikkerhed

Sikker software forudsætter hardware med indbygget sikkerhed. Derfor har Apple-enheder med iOS, iPadOS, macOS, tvOS og watchOS indbyggede sikkerhedsforanstaltninger.

Læs mere om Apples hardwaresikkerhed

Symboler, der repræsenterer operativsystemerne til iPhone, iPad og Mac.

Systemsikkerhed

I forlængelse af Apples unikke hardware er systemsikkerhed designet til at gøre operativsystemerne på Apple-enheder så sikre som muligt, uden at det går ud over brugervenligheden. Systemsikkerhed omfatter startprocessen, softwareopdateringer og den fortsatte drift af operativsystemet.

Læs, hvordan Apple beskytter brugerne med systemsikkerhed

En bærbar Mac-computer med åben skærm, hvor symbolet for FileVault vises.

Kryptering og databeskyttelse

Apple-enheder har krypteringsfunktioner, der beskytter brugerdata og tillader ekstern sletning i tilfælde af, at en enhed bliver stjålet eller mistet.

Læs mere om kryptering og databeskyttelse på Apple-enheder

Symboler, der repræsenterer udvidelser til iOS, iPadOS og macOS i App Store.

App-sikkerhed

Apple stiller en række sikkerhedslag til rådighed, der har til formål at sikre, at apps ikke indeholder kendt skadelig kode og ikke er blevet modificeret. Andre beskyttelsesforanstaltninger er med til at sikre, at adgang til brugerdata fra apps styres omhyggeligt.

Læs, hvordan Apple beskytter sine brugere med mange lag af app-sikkerhed

Symboler for seks af de tjenester, som Apple tilbyder: Find My, Wallet, iMessage, iCloud, FaceTime og Keyboard.

Sikkerhedstjenester

Apple har skabt nogle gedigne tjenester for at hjælpe brugerne med at få en bedre brugeroplevelse og større produktivitet med deres enheder. Disse tjenester omfatter Apple-id, iCloud, Log ind med Apple, Apple Pay, iMessage, FaceTime og Find.

Læs, hvordan Apple gør sine tjenester sikre

Du kan udforske Sikkerhed på Apples platforme ved at klikke på Indholdsfortegnelse øverst på siden eller skrive et ord eller udtryk i søgefeltet. Du kan også hente brugerhåndbogen (hvis den er tilgængelig).

Nogle funktioner og noget indhold er ikke tilgængeligt i alle lande og områder.
Nyttig?
Maks. antal tegn: 250
Maks. antal tegn er 250.
Tak for din feedback.