Apple-id

Et Apple-id giver dig adgang til iTunes Store, App Store, iBooks Store, iCloud, FaceTime og andre Apple-tjenester. Det består af en e-mailadresse (f.eks. cfriis@icloud.com) og en adgangskode. Du kan læse mere om Apple-id på siden med support til Apple-id. Du opretter et Apple-id ved at gå til webstedet om Apple-id-konto.

Bemærk: På nogle lokaliteter kan du bruge et telefonnummer i stedet for en e-mailadresse som dit Apple-id. Se Apple-supportartiklen Brug af dit mobiltelefonnummer som dit Apple-id.

Alle dine køb er knyttet til dit Apple-id og kan ikke overføres til et andet Apple-id. Hvis du køber noget på din iPad, iPhone eller en anden Mac, skal du altid logge ind med det samme Apple-id. Så kan du se alle dine køb i butikken på denne Mac og hente tilgængelige opdateringer.

Det anbefales at bruge samme Apple-id til alle Apples tjenester, herunder iTunes Store, App Store og iBooks Store. Hvis du allerede bruger forskellige Apple-id'er til forskellige tjenester, kan du fortsætte med det. Der er flere oplysninger i “Brug forskellige Apple-id’er til iCloud og iTunes” på siden Log ind med dit Apple-id.