iCloud

iCloud tilbyder gratis e-mail, kontakter, kalender og andre funktioner, der er nemme at indstille og bruge. Med iCloud kan du dele familiekøb, sikkerhedskopiere dine iOS- og iPadOS-enheder og finde dine enheder, hvis de er blevet væk.

iCloud opbevarer dine fotos og videoer, dokumenter, musikarkiver, kalendere, kontakter m.m. Det holder automatisk dit indhold ajour på alle dine iOS-enheder, iPadOS-enheder og computere, hvor du er logget ind med det samme Apple-id.

iCloud er tilgængelig på Mac-computere, iPhone, iPad, iPod touch og Apple TV samt Windows-computere, hvor iCloud til Windows er installeret. Nogle iCloud-funktioner har minimumssystemkrav. Se Apple-supportartiklen iCloud-systemkrav.

Bemærk: iCloud er muligvis ikke tilgængelig i alle lande og områder, og funktionerne i iCloud kan variere efter område. Se apple.com/dk/icloud.