åbn et PDF-dokument eller billede

Du kan åbne PDF-dokumenter og billedarkiver (f.eks. PNG-arkiver) på flere forskellige måder i Billedfremviser.

• Fra skrivebordet eller Finder: Dobbeltklik på et arkiv. Du kan også vælge et eller flere arkiver og derefter vælge Arkiv > Åbn med > Billedfremviser.

• Fra Billedfremviser: Vælg Arkiv > Åbn, find og vælg et eller flere arkiver, og klik derefter på Åbn. Hvis du har arbejdet på et arkiv for nylig, kan du vælge Arkiv > Åbn seneste og derefter vælge arkivet.

• Fra iCloud: Klik på iCloud Drive i indholdsoversigten i Finder, og dobbeltklik derefter på et arkiv for at åbne det. Du kan få flere oplysninger om iCloud Drive i Apple-supportartiklen Indstilling af iCloud Drive.