En iPhone, MacBook og iPad med de samme fotografier på skærmen.

Dine fotografier overalt

Med iCloud-fotos har du altid dine fotografier og videoer med dig, uanset hvilken enhed du bruger. Tag et fotografi på din iPhone. Fotografiet vises automatisk i Fotos på din Mac.

Sådan slår du iCloud-fotos til

Et fotografi i redigeringsoversigt, der viser redigeringsværktøjer til højre.

Gør gode fotografier fantastiske

Det er ikke nødvendigt at være professionel for at redigere på en professionel måde. Brug redigeringsværktøjerne til at give dine billeder, videoer og Live Photos det helt rigtige udseende. Du kan forbedre lys og farve, anvende filtre, gøre motivet tydeligere ved hjælp af beskæring m.m.

Sådan redigerer du et fotografi

Vinduet Fotos viser valgte minder i indholdsoversigten og flere minder, der vises i vinduet.

Nyd minderne

Minder udvælger dine fotografier og videoer på en intelligent måde for at finde ture, ferier, personer, dyr m.m. og præsenterer dem derefter i smukke samlinger og film med minder – komplet med temamusik, titler og filmiske overgange.

Sådan ser du minder

Vinduet Fotos viser et fotografi og menuen Del med kommandoen Fælles album valgt.

Del med familie og venner

Og når du har nogle flotte billeder, du bare er nødt til at dele, kan du oprette et fælles album og invitere familie og venner til at se det.

Sådan opretter du et fælles album

Du kan gennemse brugerhåndbogen til Fotos ved at klikke på indholdsfortegnelsen øverst på siden eller skrive et ord eller udtryk i søgefeltet.

Hvis du har brug for mere hjælp, kan du besøge webstedet for support til Fotos.

Nyttig?
Maks. antal tegn: 250
Maks. antal tegn er 250.
Tak for din feedback.