Hjælp til Fotos

Velkommen til Fotos

Se og organiser de fotografier, der repræsenterer de bedste øjeblikke i dit liv, og gør fotografierne bedre.

Vinduet Fotos, der viser et fotografi i højre side, en række miniaturefotografier nederst og indholdsoversigten til venstre.
En iPhone, MacBook og iPad med de samme fotografier på skærmen.

Dine fotografier overalt

Med iCloud-fotobibliotek har du altid dine fotografier og videoer med dig, uanset hvilken enhed du bruger. Tag et fotografi på din iPhone. Fotografiet vises automatisk i Fotos på din Mac. Slå iCloud-fotobibliotek til i iCloud-vinduet i Fotos-indstillinger.

Et fotografi i redigeringsoversigt, der viser redigeringsværktøjer til højre.

Gør gode fotografier fantastiske

Det er ikke nødvendigt at være professionel for at redigere på en professionel måde. Brug redigeringsværktøjerne i Fotos til at give dine billeder det helt rigtige udseende. Dobbeltklik på et fotografi for at se det, og klik derefter på Rediger på værktøjslinjen. Brug redigeringsværktøjerne til at beskære og rette ud, fjerne røde øjne eller pletter, forbedre lys og farve m.m.

Vinduet Fotos med et åbent bogprojekt, der viser sider med fotografier.

Del dit eventyr

Omdan dine bedste fotografier til en smuk bog, du kan forære til familie og venner. Vælg fotografier, vælg Arkiv > Opret > Bog, og vælg et færdigt tema.

Facebook-side, der viser et fotografi.

Spred budskabet

Og når du har et flot fotografi, du gerne vil dele, kan du publicere det til Facebook eller et andet program til sociale medier, du er glad for at bruge. Du skal bare klikke på knappen Del og sende dit snapshot afsted.

Få mere at vide om, hvordan du opbevarer fotografier i iCloud-fotobibliotek, redigerer fotografier og deler fotografier med familie og venner.

Nyttig?
Maks. antal tegn: 250
Maks. antal tegn er 250.
Tak for din feedback.