Hovedvinduet i Fotos, der viser Bibliotek valgt i indholdsoversigten til venstre, fotos organiseret efter dag til højre og værktøjslinjen øverst.

Kom i gang med Fotos

Kom hurtigt i gang med at bruge Fotos for at se og organisere dine fotos og videoer, og find ud af, hvad du ellers kan gøre.

Kom godt i gang med Fotos på Mac

En iPhone, MacBook og iPad med de samme fotos på skærmen.

Dine fotos overalt

Med iCloud-fotos har du altid dine fotos og videoer med dig, uanset hvilken enhed du bruger. Tag et foto på din iPhone. Fotoet vises automatisk i Fotos på din Mac.

Sådan slår du iCloud-fotos til

Vinduet Fotos, der viser et minde med knapper til betjening og redigering af de viste emner i mindet.

Nyd minderne

Minder udvælger dine fotos og videoer på en intelligent måde for at finde ture, ferier, personer, dyr m.m. og præsenterer dem derefter i smukke samlinger – komplet med temamusik, titler og filmiske overgange.

Sådan ser du minder

Vinduet Fotos, der viser foreslåede fotos, der kan føjes til et delt bibliotek.

Del et helt bibliotek med gode øjeblikke

Med Delt iCloud-bibliotek kan du nemt dele fotos og videoer med op til fem personer, så alle kan samarbejde om samlingen af fotos, og I kan samle jeres minder på ét sted.

Sådan starter du et delt bibliotek

Et foto i redigeringsoversigt med Juster valgt på værktøjslinjen og justeringsværktøjer til højre.

Gør gode fotos fantastiske

Du behøver ikke være professionel for at redigere på en professionel måde. Brug redigeringsværktøjerne til at give dine billeder, videoer og Live Photos det helt rigtige udseende. Du kan forbedre lys og farve, anvende filtre, gøre motivet tydeligere ved hjælp af beskæring m.m.

Sådan redigerer du et foto

Hvor opbevares dine fotos?

Brug biblioteket til at importere, administrere og eksportere fotos.

Læs om Fotos-biblioteket

Spar plads på Mac

Opbevar fotos og videoer i fuld opløsning i iCloud.

Slå Optimer Mac-lagring til

Gendan slettede fotos

Du kan gendanne fotos og videoer, du har slettet for nylig.

Slet fotos, eller gendan slettede fotos i Fotos på Mac

Du kan gennemse brugerhåndbogen til Fotos ved at klikke på indholdsfortegnelsen øverst på siden eller skrive et ord eller udtryk i søgefeltet.

Hvis du har brug for mere hjælp, kan du besøge webstedet for support til Fotos.

Nyttig?
Maks. antal tegn: 250
Maks. antal tegn er 250.
Tak for din feedback.