Abonner på album delt af andre iCloud-brugere

Hvis du bruger iCloud, kan andre iCloud-brugere invitere dig til at abonnere på deres fælles album. Når du abonnerer, kan du se, kommentere og hente emner i det fælles album, og du kan endda publicere nye fotografier og videoklip til albummet (hvis ejeren af albummet tillader det). Du kan altid opsige et abonnement på et fælles fotoalbum.

Åbn Fotos for mig

Abonner på et fælles album

Når du modtager en invitation til et fælles album, vises det nye album i vinduet Fælles i Fotos med et symbol for en invitation.

• Klik på Aktivitet under Fælles i indholdsoversigten for at se invitationen, og klik derefter på Accepter.

Hvis du ikke vil abonnere på det fælles album, skal du klikke på Afvis.

Opsig abonnement på et fælles album

Hvis du vil opsige abonnementet på et fælles album, skal du slette det.

ADVARSEL: Når du opsiger abonnementet på et fælles album, slettes fotografierne og videoklippene i det fælles album straks fra alle dine enheder.

• Vælg det fælles album, du vil opsige abonnementet på, under Fælles i indholdsoversigten, og tryk på Kommando-Slet.

Kommenter eller “synes godt om” et fotografi i et fælles album

1. Klik på et fælles album under Fælles i indholdsoversigten.

2. Dobbeltklik på et fotografi, og klik derefter på Knappen Opret i nederste venstre hjørne af fotografiet.

3. Gør et af følgende i det viste vindue:

Vindue, der viser mulighederne Synes godt om og Kommentar til et fælles fotografi.
    • “Synes godt om” et fotografi eller en video: Klik på Synes godt om.

• Føj en kommentar til et fotografi eller en video: Klik på Tilføj en kommentar, og skriv din kommentar.

4. Klik på Send.

Når du “synes godt om” eller kommenterer et fælles emne, sender iCloud-fotodeling en meddelelse til den person, der har oprettet fotoalbummet, og til alle abonnenterne. Du sletter kommentarer, du har føjet til et emne, ved at anbringe markøren over kommentaren og klikke på knappen Slet.

Arkiver emner fra fælles album i Fotos-biblioteket

Du kan importere emner fra et fælles album til dit Fotos-bibliotek og derefter redigere emnerne, dele de opdaterede emner og føje dem til dine album og projekter.

1. Klik på et fælles album under Fælles i indholdsoversigten.

2. Vælg de ønskede fotografier eller videoklip, og ctrl-klik derefter på et valgt fotografi, og vælg Importer.

De importerede emner vises i albummet Sidste import.

3. Klik på Album i indholdsoversigten, og dobbeltklik derefter på albummet Sidste import for at åbne det.

4. Vælg de importerede emner, og klik derefter på Knappen Opret på værktøjslinjen, og vælg det album eller projekt, du vil føje emnerne til.