Opret projekter vha. udvidelser fra tredjeparter

Du kan bruge udvidelser fra tredjeparter til at oprette projekter som f.eks. trykte projekter, lysbilledshow og tilpassede websteder. Gå til Mac App Store, og søg efter programmer, der inkluderer Fotos-projektudvidelser, og hent og installer dem for at bruge dem sammen med Fotos. Du kan få flere oplysninger om, hvordan du installerer udvidelser, i Føj redigeringsværktøjer og udvidelser til Fotos.

Åbn Fotos for mig

Opret et projekt vha. en udvidelse fra tredjepart

1. Når du har installeret en projektudvidelse, skal du vælge Arkiv > Opret og derefter vælge den udvidelse, du vil bruge.

Du kan også klikke på Knappen Tilføj ud for Mine projekter i indholdsoversigten.

2. Følg vejledningen på skærmen for at oprette projektet.