Grupper album i mapper

Du kan oprette mapper for at gruppere dine album. Du kan f.eks. oprette en mappe kaldet “Familiefotos” og anbringe alle album med familiebegivenheder i den. Du kan oprette mapper i andre mapper.

Miniature af en mappe med fotografier.

Åbn Fotos for mig

1. Klik på Mine album i indholdsoversigten.

2. Vælg Arkiv > Ny mappe.

3. Skriv et navn til mappen.

4. Træk album til mappen.

Tip: Du opretter hurtigt en mappe ved at Alternativ-trække et eller flere album til et andet album. Fotos anbringer alle albummene i en ny mappe. Du kan trække andre album til den nye mappe.

Du fjerner et emne fra en mappe ved at ctrl-klikke på emnet og derefter vælge Flyt album ud af [mappenavn]. Hvis du vil slette en mappe, skal du ctrl-klikke på mappen, vælge Slet mappe og klikke på Slet.

Du kan ikke flytte fælles album til en mappe.