VoiceOver-kombitast

VoiceOver-kombitasten er en tast eller et sæt taster, som du trykker på sammen med en eller flere andre taster for at indtaste VoiceOver-kommandoer. Du kan indstille VoiceOver-kombitasten til at være tasten Skiftelås eller tasterne ctrl og Alternativ trykket ned på samme tid.

VoiceOver-kommandoer vises som VO-tast, hvor VO repræsenterer VoiceOver-kombitasten. For eksempel betyder VoiceOver-kommandoen VO-Skift-M, at du skal trykke på VoiceOver-kombitasten samtidig med tasterne Skift og M.