skabelon

En skabelon er et modeldokument, som du kan bruge som udgangspunkt til dit eget dokument. Du vælger en skabelon i skabelonvælgeren, når du opretter et nyt dokument.

De fleste skabeloner indeholder eksempeltekst, billeder og andre objekter, som du erstatter med dit eget indhold. Eksemplerne gør det nemt for dig at tilføje dit eget indhold, uden at du behøver at formatere det. Du kan ændre skabelonen, som du vil (f.eks. ved at slette objekter, tilføje dine egne billeder og din egen tekst osv.). Du kan også tilføje flere sider. Du kan ikke skifte til en anden skabelon, efter du har oprettet dit dokument.

Bemærk: Noget eksempeltekst er skrevet med lorem ipsum, dvs. latinsk tekst eller “mumletekst”, der ikke giver nogen mening. Når du tilføjer din egen tekst, vises den på det sprog, du bruger til computeren, eller på indtastningsenhedens sprog.