Oversigten Miniaturer af sider

I oversigten Miniaturer af sider vises miniaturer af alle siderne i dokumentet. I denne oversigt kan du flytte rundt på sider og sektioner i et dokument, navigere til en side ved at trykke på miniaturen af siden m.m.

• Slå oversigten Miniaturer af sider til: Tryk på knappen Mere øverst på skærmen, slå Navigator til, og tryk derefter på OK. Hvis tastaturet er åbent, skal du trykke på OK i øverste venstre hjørne for at lukke det.

Et åbent dokument med sidetalknappen i midten nederst på skærmen.
  • Vis og skjul oversigten Miniaturer af sider: Tryk på sidetalknappen nederst på skærmen for at se miniaturer. Du lukker oversigten Miniaturer af sider ved at trykke på håndtaget over miniaturerne.