vælg celler

• Vælg en celle: Tryk på den.

• Vælg celler, der ikke støder op til hinanden: Tryk på en celle, tryk på Vælg celler, og tryk derefter på flere celler i tabellen, eller træk en blå prik hen over de celler, du vil vælge. Tryk på OK, når du er færdig med at vælge.

• Vælg et udsnit af tilstødende celler: Tryk på en celle, og træk derefter en blå prik hen over tilstødende celler.

Hvis du ikke kan se de blå prikker, skal du trykke på OK for at lukke tastaturet.

• Vælg alle celler i tabellen: Tryk på en celle, tryk på Vælg celler, og tryk derefter på Vælg alt. Tryk på OK, når du er færdig med at vælge.

• Rediger en celles indhold: Tryk to gange på cellen.