indholdsoversigt

Indholdsoversigten er området til højre for regnearket, der enten viser Info om format eller Organiser med forskellige betjeningsmuligheder.

• Format: Klik på radioknappen Format på værktøjslinjen for at se betjeningsmuligheder til formatering til det, der er valgt i regnearket, f.eks. tekst, en tabel, et diagram eller en figur. Klik på fanerne øverst i indholdsoversigten for at se flere betjeningsmuligheder.

• Organiser: Klik på radioknappen Organiser på værktøjslinjen for at se betjeningsmuligheder til oprettelse af sorteringsregel, filtrering og kategorier for regnearket.

Hvis indholdsoversigten til højre er åben, lukkes den, hvis du klikker på knappen til de aktive betjeningsmuligheder på værktøjslinjen. Hvis knappen Format f.eks. er valgt (og betjeningsmulighederne til Format vises i indholdsoversigten), og du klikker på radioknappen Format, lukkes hele indholdsoversigten. Hvis du klikker på radioknappen Organisér, bliver indholdsoversigten ved med at være åben og skifter til betjeningsmulighederne til Organisér.