Apple-id

Dit Apple-id er den konto, du bruger til at få adgang til Apple-tjenester som App Store, Apple Music, iCloud, FaceTime, iTunes Store m.m.

• Et Apple-id består af en e-mailadresse og en adgangskode. I nogle områder kan du bruge et telefonnummer i stedet for en e-mailadresse. Se Apple-supportartiklen Brug af dit mobiltelefonnummer som dit Apple-id.

• Log ind med samme Apple-id for at bruge alle Apple-tjenester på alle enheder. Når du gør det og foretager køb eller henter emner på en enhed, vil samme emner være tilgængelige på dine andre enheder. Dine køb er knyttet til dit Apple-id og kan ikke overføres til et andet Apple-id.

• Det er bedst at have sit eget Apple-id og ikke dele det med nogen. Hvis du er medlem af en familiegruppe, kan du bruge Familiedeling til at dele køb med familiemedlemmer – uden at dele Apple-id.

Du kan få flere oplysninger om Apple-id på supportsiden om Apple-id. Hvis du vil oprette et Apple-id, skal du gå til webstedet om Apple-id-konto.