Noter i gallerioversigten med indholdet af hver note vist i en miniature. I øverste højre hjørne vises foreslåede søgninger, f.eks. låste noter og noter med bilag.

Find den note, du virkelig har brug for

Brug gallerioversigten, hvis du vil se alle dine noter som miniaturer, så du ud fra billederne kan finde præcis den note, du har brug for. Hvis du stadig ikke kan finde den rigtige note, kan du bruge de effektive søgefunktioner og f.eks. søge efter billeder eller tekst i scannede dokumenter.

Sådan søger du efter dine noter

En Mac og en iPad, der viser samme note fra iCloud.

Tag noter overalt

Når du føjer dine internetkonti til Noter, har du altid dine noter med dig, uanset hvilken enhed du bruger. Du kan f.eks. gemme din drømmerejse på din Mac og have nem adgang til den på din iPad, når du er sammen med dine venner.

Sådan tilføjer eller fjerner du notekonti

En note, der indeholder en beskrivelse af ideer til køkkenrenovering, en tjekliste med ting, der skal gøres, og et fotografi af et køkken.

Et billede er mere værd end tusind ord

Træk billeder, film, links og andre arkiver, og anbring dem i dine noter. Du kan også føje indhold til noter direkte fra Safari, Fotos, Kort m.m.

Sådan vedlægger du fotografier links m.m.

Noter i gallerivisning efter der er klikket på knappen Se deltagere i værktøjslinjen for en note. Du kan se de personer, der er blevet føjet til noten, på en liste og de tilgængelige indstillinger.

Samarbejd på en nem måde

Inviter andre til at se eller foretage ændringer i en note eller en fælles mappe med noter.

Sådan føjer du personer til noter og mapper

For at gennemse Brugerhåndbogen til Noter skal du klikke på indholdsfortegnelsen øverst på siden.

Nyttig?
Maks. antal tegn: 250
Maks. antal tegn er 250.
Tak for din feedback.