Administreret Apple-id

Lige som andre Apple-id'er bruges administrerede Apple-id'er til at logge ind på en personlig eller delt enhed. De bruges også til at få adgang til Apple-tjenester – inklusive iCloud, iTunes U-kurser og samarbejde med iWork og Noter – og Apple School Manager og Apple Business Manager. I modsætning til Apple-id'er ejes og administreres administrerede Apple-id'er af din skole eller dit distrikt, og de er designet til at opfylde uddannelsesinstitutioners behov – herunder nulstilling af adgangskoder, begrænsninger i kommunikation og rollebaseret administration.