opgraderede iCloud-noter

Hvis knappen Opgrader vises ved siden af iCloud i indholdsoversigten i programmet Noter, har du ikke opgraderet dine noter endnu. Det betyder, at du skal opgradere, før du kan bruge afsnitsformater, tjeklister, gennemse bilagene i dine noter, se og gendanne noter, der er slettet for nylig, låse noter eller føje personer til noter.

Hvis du opgraderer dine noter, kan du se og redigere dem på andre enheder med OS X 10.11 eller en nyere version, iOS 9 eller en nyere version eller iPadOS, hvor du er logget ind på iCloud med det samme Apple-id. Du kan ikke få adgang til opgraderede noter på enheder med tidligere versioner af OS X eller iOS. Noter, som du opretter eller redigerer på sådanne enheder, bliver desuden heller ikke vist på enheder med opgraderede noter.

Efter opgraderingen vil det meste af formateringen i dine noter være uændret. Noter med HTML-formatering (noter, som du har oprettet ved kopiering og indsættelse fra et websted) kan dog se markant anderledes ud.

Se Support til iCloud.